Kickoff för Kickback!


Red curtain

För ett tag sedan så bad vi om er åsikt i uppdraget “Mer pengar för fler Roamlare?”. I uppdraget presenterade vi en ny idé, kallad Kickback, och vi bad er att rösta för eller emot införandet av systemet. Vi har noggrant gått igenom alla röster och kommentarer och kan konstatera att hela 78% av Roamlarna tycker det vore en bra idé att införa Kickback systemet. Både vi på Roamler och ni Roamlare ser stora fördelar med systemet, och vi har därför beslutat att införa Kickback!

Men hur var det då Kickback-systemet fungerar?

Jo, när du når nya nivåer i Roamler-appen, får du ’inbjudningar’. Vid Nivå 3 får du din första inbjudan. Med en inbjudan kan du alltså bjuda in en ny Roamlare. Det kan vara en vän, en familjemedlem eller en främling som du möter på tåget! När den nya Roamlaren når Nivå 2 får du 30 kronor! Som tillägg till detta så kommer du fortsätta tjäna 2% på de uppdragsbelöningar som din rekryt tjänar. Du som Roamlare kommer alltså att tjäna pengar på andras godkända uppdragsbelöningar utöver dina egna. Det blir alltså vårt sätt att tacka dig för att du hjälper oss att få vårt Roamler community att växa!

Vi tror framförallt att:

 • Roamlare kommer tjäna mer pengar
 • De Roamlare som bor på platser som ibland saknar uppdrag kan ha möjlighet att ändå tjäna pengar på de ni bjudit in i andra städer
 • Inbjudningar används mer genomtänkt för att locka de mest motiverade Roamlarna och bidrar till en exklusiv känsla
 • Vi tillsammans kommer motivera och coacha varandra bättre för att skapa ökad kvalitet och fler godkända uppdrag
 • Vi kommer roamla mer med våra vänner och dela mer av det roliga med Roamler
 • Alla har möjlighet till att tjäna en extra slant, även om någon annan hinner före till ett uppdrag
 • Alla som vill får en extra inkomst när vi hjälps åt att skapa ett större, starkare och bättre Roamler community

 

Vi har som sagt också fått in otroligt mycket feedback om hur Kickback-systemet skulle förbättra ert användande och roamlande. Följande är kommentarer från Roamlare själva:

“Det är ett bra sätt att öka peppet för att hålla roamlarna aktiva och på hugget!”

“Jag tror att Roamler kommer nå ut till betydligt fler människor. Det skulle innebära att Roamler blir större som företag och kommer förmodligen kunna locka större och fler företag som samarbetspartners, vilket i sin tur gör att Roamlare får ut mer pengar och blir mer aktiva osv”

“På det sättet tjänar ju jag på att tipsa fler i min närhet om Roamler, annars blir de ju “konkurrenter” om samma uppdrag som mig. Nu tjänar istället alla på att vi blir fler

“Detta ger verkligen roamlare den kicken som vi behöver för att få tillbaka den här underbara roamler glädjen och det känns som att det är mycket mera värt det nu!”

 

Men några av er var också tveksamma till Kickback systemet. Här följer några funderingar från Roamlare som vi vill besvara för att ingen ska behöva känna sig orolig:

För hög konkurrens om uppdrag?

Tycker du att det i dagsläget är hög konkurrens om betaluppdragen och är rädd för att fler Roamlare kommer att öka konkurrensen ytterligare? Vi förstår vad du menar, men när Kickback-systemet får Roamler att växa blir vi ännu mer attraktiva för våra kunder. Vi kommer kunna få in fler uppdrag tack vare ett större och mer levande Roamler-community.

Vill du inte rekrytera?

Helt okej! Fortsätta fokusera på ditt eget Roamlande – det är ju här de största pengarna finns.

Roamler “stängs”?

Roamler kommer inte stängas. Bor man i ett område där vi fortfarande behöver Roamlare kommer man fortfarande kunna bli medlem utan en inbjudningskod. Bor man däremot i ett område där det finns tillräckligt utav Roamlare behöver man en inbjudningskod, med eller utan Kickback-system.

Byta ut “gamla” Roamlare mot nya?

Inte då! Du har mer fördelar ju högre du når. Så kommer det fortsätta vara. Och ni som roamlar på högre nivåer vet att det inte är en räkmacka att ta sig upp i nivåer. Det krävs tid och arbete, och den vägen kommer de nya Roamlarna också att behöva vandra.

Pyramidspel?

Pyramidspel kan klinga negativt. Vi vill förtydliga att Kickback-systemet absolut inte kommer att göra Roamler till ett pyramidspel. Du som Roamlare kommer att få Kickback-belöning på det dina inbjudna vänner tjänar, men du kommer inte att tjäna någonting på de Roamlare som dina vänner bjuder in.

Sämre kvalitet?

Raka motsatsen! Låt oss istället bli bättre genom att hjälpa och pusha varandra. Fler roamlare betyder inte  att vi tullar på kvalitét. Vi har på sistone jobbat stenhårt på utbildning för att kunna ge kunden bättre uppdrag, och undvika avvisade uppdrag för Roamlarna. Responsen från kunderna är kanon!

2% är som en fis i rymden?

Det beror ju på vilken Roamlare du bjuder in 😉

 

Observera att Kickback kommer att gälla för de Roamlare du bjuder in från och med nu. Av tekniska skäl så kan vi inte justera detta retroaktivt, men på detta sätt så får också alla Roamlare samma utgångsläge. 

 

Så vad kan du göra nu?

Ta en titt på om du har några innestående inbjudningar och börja sedan fundera på om du känner någon framtida Roamlare! Det kommer även inom kort dyka upp ett uppdrag i appen där alla har en chans att få en inbjudning!

 

Fortsatt finfin Roamlerdag!

 

Vänligen Thereze och Roamler-teamet

 

Two young couples

 

 • Mappe

  Jag behöver inbjudningskod vänligen skicka till wichowaka2@live.se
  Tack på förhand!

  • Linnea

   Hej!Vad kul att du vill bli en del av Roamler! Om du vill ha en invite så skulle jag rekommendera dig att det bästa sättet är att skriva på vår Facebook-sida: sök på Roamler Sverige eller Roamler Sweden. Våra nuvarande Roamlare har en massa invites som de gärna delar ut! Lycka till och hoppas vi ses i appen 🙂 – Linnea